f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Αντιδήμαρχος Φλώρινας ο νεκρός οδηγός της νταλίκας στο τροχαίο στην Τσαριτσάνη

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tirnavospress.gr, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης ήταν ο οδηγός της νταλίκας κάτω από άγνωστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας της, πέρασε το προστατευτικό κράσπεδο και έπεσε σε βράχο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο Λάζαρος Αντωνιάδης ζούσε στη Μελίτη και δραστηριοποιούταν ως ελεύθερος επαγγελματίας όντας ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας.

 

Το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές στην Δημοτική Ενότητα Μελίτης, όταν και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Έκτοτε έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας και εντεταλμένος σύμβουλος παιδικών χαρών και κοιμητηρίων στο Δήμο Φλώρινας.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Meliti Beer Festival, ενός από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της περιοχής μας, και για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. του ΑΜΣ Μελιτέα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καταφέρνοντας μετά από περίπου δύο ώρες να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.