f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 4-3: Ο Μπονιφέις λύτρωσε τους νταμπλούχους στο 90+3

Η Λεβερκούζεν πανηγύρισε μεσοβδόμαδα μία εμφατική νίκη στην πρεμιέρα της στην League Phase του Champions League, διαλύοντας με 4-0 εκτός έδρας την Φέγενορντ, όμως στην επιστροφή της στην γερμανικη πραγματικότητα χρειάστηκε να περάσει διά πυρός και σιδήρου το απόγευμα της Κυριακής ώστε να πανηγυρίσει το τρίποντο για την 4η αγωνιστική της Bundesliga.

Και αυτό γιατί βρήκε απέναντί της μία εξαιρετική Βόλφσμπουργκ που της έβαλε δύσκολα προηγούμενη δύο φορές στο παιχνίδι (1-0 και 3-2), με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να χρειάζεται ένα γκολ του Μπονιφέις στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου για να επικρατήσει με 4-3 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος στην αναμέτρηση ήταν καθηλωτικό καθώς έλαβαν χώρα δύο ανατροπές. Η Βόλφσμπουργκ “χτύπησε” πρώτη με το αυτογκόλ του Μουκιέλε στο 5ο λεπτό, οι νταμπλούχοι Γερμανίας έφεραν το ματς στα μέτρα τους με τα γκολ των Βιρτς (14′) και Τα (32′), για να έρθει όμως νέα απάντηση από τους λύκους, με τον Μπορνό να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 37′ και τον Σβάνμπεργκ να γράφει το 2-3 στο 45′ μετά από ασίστ του Κουλιεράκη (είχε μπει αλλαγή στο 42′).

Η ισοφάριση από πλευράς Μπάγερ ήρθε νωρίς, μόλις στο 48ο λεπτό με τον Χινκαπιέ, με τη συνέχεια να βρίσκει τους γηπεδούχους να ασκούν μεγάλη πίεση (1.28-0.01 τα xgoals, 12-1 οι τελικές στο δεύτερο μέρος) και τελικά αυτή να καρποφορεί στις καθυστερήσεις, με την Βόλφσμπουργκ να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 88ο λεπτό λόγω αποβολής του Γκέρχαρντ με απευθείας κόκκινη και να λυγίζει στο 93′ από σουτ του Μπονιφέις.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέσκι, Μουκιέλε (46′ Φρίμπονγκ), Τα, Ταπσόμπα, Μπελοσιάν (46′ Χινκαπιέ), Τζάκα, Γκαρσία (79′ Παλάσιος), Γκριμάλντο, Αντλί (46′ Τεριέ), Βιρτς, Σικ (68′ Μπονιφέις)
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκραμπάρα, Φίσερ, Μπορνό, Τζέσιγκερ, Καμίνσκι, Άρνολντ, Σβάνμπεργκ (72′ Οτσκάν), Μπακού (42′ Κουλιεράκης), Βίμερ (71′ Βρανξ), Τομάς (71′ Γκέρχαρντ), Αμουρά (90+2′ Βάβρο)