f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Θύμα τηλεφωνικής απάτης 13χρονος- Τι λέει η μητέρα του (vid)

Ο 13χρονος δεν περίμενε ποτέ ότι θα την «πατήσει» έτσι και μάλιστα, για κάτι το οποίο γνώριζε ότι συμβαίνει.

Οι απατεώνες, προφανώς, προσπαθούν να ξεγελάσουν όποιον σηκώσει το τηλέφωνο, αρκεί να πετύχουν τον σκοπό τους. Κι αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιος ενήλικας, αλλά ένα μικρό αγόρι που τρόμαξε πολύ για τη μητέρα του.

Το πρώτο τηλεφώνημα ακολούθησε αυτό ενός άνδρα που προσποιήθηκε τον αστυνομικό.

«Μετά από αυτό ένας άντρας μίλησε μαζί του και τον καθοδηγούσε ότι ήταν αστυνομικός», σημείωσε η μητέρα του 13χρονου μιλώντας στο Live News.

Το παιδί άρχισε να ψάχνει σε όλο το σπίτι. Οι απατεώνες, προκειμένου να μην μπορέσει κάποιος άλλος να επικοινωνήσει μαζί του, τον κάλεσαν εκτός από το σταθερό και στο κινητό του τηλέφωνο κι άφησαν και τις δυο γραμμές ανοιχτές.

Ο 13χρονος ήξερε που υπήρχαν χρυσαφικά στο σπίτι, δεν γνώριζε όμως, για μετρητά. Ήταν τέτοιος ο φόβος του όμως, που έψαξε και στα πιο απίθανα σημεία, ώσπου τελικά βρήκε 2.500€, τις οικονομίες που έκρυβε η μητέρα του. Κι ύστερα, έγινε η συνεννόηση για την… παράδοση.

«Του είπαν να τα βάλει σε μία σακούλα, κι όταν σου πούμε να τα πετάξεις κάτω από το μπαλκόνι», περιέγραψε η μητέρα του 13χρονου θύματος απάτης.