f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Το Αυθεντικό Oktoberfest επιστρέφει στην Αγορά Μοδιάνο!

Μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής διήμερης γιορτής που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αγορά Μοδιάνο, το Oktoberfest έρχεται και πάλι για να εκπλήξει τους λάτρεις του παραδοσιακού γερμανικού φαγητού, της παγωμένης μπύρας, και φυσικά της καλής διασκέδασης.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου από τις 13:00 το μεσημέρι, η στολισμένη στα χρώματα της Βαυαρίας, Αγορά Μοδιάνο φέρνει τις πιο αυθεντικές γεύσεις της Γερμανίας σε ένα νέο διήμερο φεστιβάλ φαγητού με πολλές εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσεις.

Δεκάδες γευστικοί συνδυασμοί εμπνευσμένοι από την γερμανική κουζίνα ετοιμάζονται και παρουσιάζονται αποκλειστικά για το διήμερο του Oktoberfest από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, ενώ δεν λείπουν φυσικά και οι γνωστές αγαπημένες γευστικές επιλογές από κλασικά ή vegan hot dogs, πρέτσελ, μπύρες μέχρι και πιροσκί με λουκάνικο!

Την γιορτή πλαισιώνει και τις δύο ημέρες το πρώτο μουσικό ραδιόφωνο της πόλης, ο Plus Radio 102,6 που μαζί με τους dj και ραδιοφωνικούς παραγωγούς του: ο Sergio T και η Ζωγραφιά Κολωνιάρη, έρχονται στην Αγορά Μοδιάνο για να ξεσηκώσει το κοινό και να μοιράσουν μοναδικά Oktoberfest-γεύματα μέσα από διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν live στο ισόγειο της Αγοράς Μοδιάνο.

*Η Αγορά Μοδιάνο ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.