f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Αναμένουμε ο πρωθυπουργός να μη διακόψει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας»

«Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία επειδή αναπαρήγαγε μια σειρά από συκοφαντίες στα μέσα ενημέρωσης», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αναμένουμε λοιπόν ο κ. πρωθυπουργός να μη διακόψει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, τουλάχιστον από όσους αναπαρήγαγαν ψεύδη και συκοφαντίες για το σκάνδαλο των υποκλοπών, το σιδηροδρομικό έγκλημα, τις συνεννοήσεις των μελών της κυβέρνησης με ανεξάρτητες αρχές, την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων», αναφέρει και καταλήγει:

«Αν ωστόσο δεν το κάνει και ο ισχυρισμός περί συκοφάντησης ήταν απλά μια αφορμή, τότε θα συμπεράνουν όλοι οι πολίτες ότι η ευαισθησία του πρωθυπουργού ξεκινά και τελειώνει μόνο όταν στην επιφάνεια έρχεται η κριτική στους δημόσιους διαγωνισμούς και στο μοίρασμα δισεκατομμυρίων μεταξύ λίγων και ισχυρών».