f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Χαμός στον “αέρα” με Πορτοσάλτε και Κωνσταντινόπουλο: «Έρχεται στο “μαγαζί” μας και μας προσβάλει;» (vid)

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για το debate των υποψηφίων του κόμματος του.

Ωστόσο, η κουβέντα «άναψε» όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής εμφάνισαν το poll του ΣΚΑΪ για το ποιος θα είναι ο νικητής του debate. «Εγώ ήμουνα σίγουρος για το ποιος θα είναι πρώτος στο δικό σας poll», ήταν η φράση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που «άναψε» την σπίθα, με τον Άρη Πορτοσάλτε να ξεσπάει.

«Είναι προσβολή αυτό που λέτε. Με συγχωρείτε, έρχεται μέσα στο μαγαζί μας για να μας προσβάλει;», είπε ο δημοσιογράφος.

Για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος

Ο.Κ.: Το κοινό σας είναι…

Α.Π.: Εγώ φεύγω, με συγχωρείτε, δεν μπορώ να κάθομαι με έναν άνθρωπο, ο οποίος με προσβάλει μέσα στο μαγαζί που δουλεύω…

Ο.Κ.: Το κοινό του ΣΚΑΪ είναι αυτό…

Α.Π.: Τι θα πει το κοινό του ΣΚΑΪ, δεν καταλαβαίνω, τι λέει ο κύριος; Με συγχωρείτε πάρα πολύ, ας μιλήσει μόνος του.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέμεινε: «Το κοινό του ΣΚΑΪ είναι αυτό, είναι πιο δεξιό το κοινό σας…», προκαλώντας αυτή τη φορά την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου.

«Κύριε Κωνσταντινόπουλε, δεν θα μας αφήσετε να κάνουμε την δουλειά μας, αν είναι να φύγουμε να έρθετε εσείς εδώ. Το ΠΑΣΟΚ θα μας πάρει και τις εκπομπές; Αφήστε να έχουμε και κάτι εμείς!», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ,