f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 24χρονος Ινδός που φίλησε στο μάγουλο 8χρονο

Καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο 24χρονος Ινδός που φίλησε στο μάγουλο οκτάχρονο παιδί, την ώρα που ο ανήλικος ήταν βόλτα με τους γονείς του στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία και όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν οι γονείς βγήκαν για βόλτα με το οκτάχρονο παιδί τους στο πολυσύχναστο μέρος της πόλης.

Κάποια στιγμή, όπως κατέθεσε η μητέρα του ανηλίκου, το παιδί απομακρύνθηκε για περίπου 15 μέτρα από τους ίδιους και πλησίασε τον 24χρονο ο οποίος έψαχνε στα σκουπίδια. Τότε ο άντρας έσκυψε και του μίλησε, τον φίλησε στο μάγουλο και μπήκε μπροστά του για να τον εμποδίσει να φύγει. Οι γονείς αντιλήφθηκαν τι έγινε όταν ο οκτάχρονος έτρεξε κλαίγοντας.

«Ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει, φοβήθηκα μη τον πάρει μαζί του. Έτρεξε αναστατωμένος. Ο σύζυγός μου ακολούθησε τον κατηγορούμενο, κάλεσε την αστυνομία και τον συνέλαβαν» ανέφερε η γυναίκα στους δικαστές.

Από την πλευρά του ο πατέρας του ανηλίκου κατέθεσε ότι είδε τον 24χρονο να κάνει κινήσεις με τα χείλη του προς τον γιο του.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε την κατηγορία που τον βαραίνει και ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη καθώς θυμήθηκε τον μικρό του αδελφό.

«Μένω εκεί κοντά που έγινε το περιστατικό. Έπινα μπύρα και περπατούσα. Θυμήθηκα τον μικρό μου αδελφό για αυτό πλησίασα το παιδί. Το αγκάλιασα και το φίλησα, όπως θα έκανα στον αδελφούλη μου, για εμένα είναι φυσιολογικό» είπε, με τη βοήθεια μεταφραστή, καθώς ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Πηγή: protothema.gr