f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Οι φήμες συνεχίζουν να… οργιάζουν για Μασκ και Μελόνι

Τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι φήμες για το είδος της σχέσης που έχουν αναπτύξει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιταλίας. Ο λόγος για τον Έλον Μασκ ο οποίος αναγκάστηκε να αρνήθηκε ότι εέχει σχέση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, αφού οι κοινές τους φωτογραφίες προκάλεσαν σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ την αποκάλεσε δημόσια «όμορφη».

Οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν τον ιδρυτή της Tesla και τη σιδηρά κυρία της γείτονος να κοιτάζονται βαθιά στα μάτια στα Βραβεία Global Citizen στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, καθώς ο Μασκ παρέδωσε στην Μελόνι το τιμητικό βραβείο. «Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως η Τζόρτζια Μελόνι κοιτάζει τον Έλον Μασκ», έγραψε ένας χρήστης του X, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Mασκ να αγγίζει τρυφερά τον ώμο της Mελόνι

«Δεν υπάρχει μΕΛΟΝι χωρίς ΕΛΟΝ», πρόσθεσε άλλος. Η New York Post έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει το γεγονός ως «δημόσια αγάπη» μεταξύ του πλουσιότερου άνδρα του κόσμου και της Ιταλίδας πολιτικού. Όμως, καθώς οι φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του, ο Μασκ αρνήθηκε ότι είχε περιπτύξεις με τη Μελόνι στη λαμπερή εκδήλωση.

«Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Mελόνι», έγραψε ο Mασκ στο X απαντώντας σε μια δημοσίευση μιας φωτογραφίας που τους δείχνει να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον στα μάτια σε ένα τραπέζι δείπνου, η οποία είχε την αστεία λεζάντα: «Όλοι ξέρουμε τι συνέβη μετά».

Ο Μασκ και η Μελόνι έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με την Ιταλίδα πρωθυπουργό να φιλοξενεί τον δισεκατομμυριούχο στην επίσημη κατοικία της στη Ρώμη τον περασμένο Ιούνιο. Στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα τον Δεκέμβριο, όταν μίλησε σε ένα πολιτικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε από το ξενοφοβικό κόμμα «Αδέρφια της Ιταλίας» της Μελόνι.

Στο παρελθόν έχουν συζητήσει το κοινό τους ενδιαφέρον για τη μείωση των ποσοστών γεννήσεων στη Δύση και τις θετικές δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, σύμφωνα με την Telegraph. Η Μελόνι, η οποία χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της Αντρέα Τζιαμπρούνο αφού έκανε ανάρμοστα σχόλια στην ιταλική τηλεόραση το 2023, ζήτησε επίσης από τον Μασκ να της παραδώσει το Βραβείο Παγκόσμιου Πολίτη από τη δεξαμενή σκέψης Atlantic Council

Σε σύντομες παρατηρήσεις πριν παραδώσει το βραβείο, ο Μασκ είπε ότι η Μελόνι ήταν «κάποια που είναι ακόμα πιο όμορφη μέσα παρά έξω». «Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί πάντα για τους πολιτικούς», αστειεύτηκε, αποκαλώντας την «αυθεντική, ειλικρινή και στοχαστική». Η ηγέτης της ιταλικής δεξιάς απάντησε ότι ο Αμερικανός επιχειρηματίας ήταν μια «πολύτιμη ιδιοφυΐα» πριν ξεδιπλώσει το όραμά της για τον δυτικό συντηρητισμό.

«Δεν ξέρω αν ο εθνικισμός είναι η σωστή λέξη γιατί συχνά θυμίζει δόγματα επιθετικότητας ή αυταρχισμού», είπε στο πλήθος των 600 και πλέον ατόμων στην αίθουσα δεξιώσεων Ziegfeld του Μανχάταν. «Ωστόσο, ξέρω ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να χρησιμοποιούμε και να υπερασπιζόμαστε λέξεις και έννοιες όπως «έθνος» και «πατριωτισμός».

Η Μελόνι συνέχισε αποκαλώντας τον πατριωτισμό «την καλύτερη απάντηση στην παρακμή», καθώς αμφισβήτησε τις αντιλήψεις για την «αναπόφευκτη παρακμή της Δύσης». Ο Μασκ εθεάθη να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας της ενώ σηκώθηκε για να την χειροκροτήσει όταν τελείωσε.