f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Το μεγαλύτερο μπασκετικό τουρνουά 3×3 από την Under Armour

Το Under Armour 3×3 Τουρνουά Μπάσκετ ταξιδεύει στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξει την κορυφαία ομάδα μπάσκετ που θα βρεθεί.. απευθείας Αμερική!

Η UNDER ARMOUR διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το συναρπαστικό UA 3X3 Basketball Tournament. Σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ 3×3 υπόσχεται ακόμα περισσότερο θέαμα, δράση και μοναδικές στιγμές για τους συμμετέχοντες και το κοινό.

Οι προκριματικοί γύροι πραγματοποιούνται σε 2 φάσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) με τις 2 καλύτερες ομάδες της  Αθήνας να έχουν ήδη κλειδώσει τη συμμετοχή τους στους τελικούς.

Ο παλμός της διοργάνωσης θα χτυπήσει και πάλι στις 12 Οκτωβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης ,  σε ένα συναρπαστικό all-day event με πολλές εκπλήξεις από την Under Armour. Το επίπεδο μεταξύ των ομάδων αναμένεται πολύ υψηλό με τις 2 καλύτερες ομάδες του Βορρά να παίρνουν το εισιτήριο για τους Μεγάλους Τελικούς που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας.

Το μεγάλο έπαθλο των Τελικών; Ένα ταξίδι στις Η.Π.Α. σε αγώνα NBA με τους  Golden State Warriors όπου αγωνίζεται ο σπουδαίος Stephen Curry, ambassador της UNDER ARMOUR και τέσσερις φορές MVP.

Κατά τη διάρκεια των προκριματικών, όλες οι ομάδες θα παραλάβουν αυθεντικό ρουχισμό από την UNDER ARMOUR. Οι 4 ομάδες που θα προκριθούν στους τελικούς του F4 θα αγωνιστούν φορώντας τεχνικά ρούχα και παπούτσια της εταιρείας, τα οποία θα αποτελούν και την επίσημη εμφάνιση των τελικών.

Οι κανόνες του τουρνουά ακολουθούν το επίσημο πλαίσιο της FIBA, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: FIBA 3×3 Basketball Rules.

Ευχαριστούμε θερμά τους Δήμους Περιστερίου, Θεσσαλονίκης και Αθηναίων για την πολύτιμη υποστήριξή τους και την παραχώρηση των δημοσίων χώρων για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί μια μοναδική εμπειρία μπάσκετ 3×3!

  • Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024
  • Δηλώσεις συμμετοχής: Πατήστε εδώ

H UNDER ARMOUR ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις , την οποία εκπροσωπεί σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.