f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Έλεγχοι ΕΛΑΣ σε ανήλικους σε Κορδελιό και Εύοσμο – Βρέθηκαν ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων συνέβη τις απογευματινές και βραδινές ώρες χθες σε περιοχές του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δυο ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης των αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία της περιοχής, ελέγχθηκαν συνολικά 108 άτομα εκ των οποίων 98 ανήλικοι και προσήχθησαν τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 17χρονος συνελήφθη για μικροποσότητα κάνναβης ενώ σύλληψη υπήρξε και για έναν 14χρονο ο οποίος έφερε πάνω του μαχαίρι. Αμφότεροι είναι ημεδαποί.

Σκοπός της αστυνομίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για τον σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας, αναφέρει η ΕΛΑΣ και καταλήγει:

«Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας».