f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Διαιτητής με… παντόφλες έγινε viral! (vid)

Ένα βίντεο που δείχνει έναν διαιτητή με παντόφλα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The Weekenders», φαίνεται ο διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος να είναι με παντόφλες.

Η εξήγηση για τις παντόφλεςΌπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος του είπε πως ήταν ένα φιλικό παιχνίδι.

«Είναι ένας άνθρωπος στη μέση με παντόφλες σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Λέω μήπως το έχουν φτιάξει, να το ψάξω να δω τι έχει γίνει. Ψάχνοντας έφτασα στην Ποτίδαια Χαλκιδικής και μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας. Του λέω “τι ήταν αυτός μέσα στη μέση του γηπέδου”. Μου λέει “πήγαμε να παίξουμε φιλικό με μια γειτονική ομάδα, με τον ΑΠΟΕΛ Γερακινής. Και δεν είχαμε διαιτητή. Φωνάζουμε από την εξέδρα και κατεβαίνει ένας παλιός παράγοντας. Δεν είχε παπούτσια ο άνθρωπος με τις παντόφλες ήταν. Και κατεβαίνει και παίζει διαιτητής με τις παντόφλες“. Μου λέει, “σε παρακαλώ μην τον διακωμωδήσετε τον άνθρωπο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.