f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ουντινέζε – Ίντερ 2-3: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες επανέφερε τους «νερατζούρι» στις επιτυχίες στη Serie A (vid)

Μια εβδομάδα μετά την ήττα της στο εντός έδρας ντέρμπι με την Μίλαν, η Ίντερ επέστρεψε στα “τρίποντα”, παίρνοντας τη δύσκολη νίκη στην έδρα της Ουντινέζε (3-2) με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σημειώνει τα δυο πρώτα φετινά του τέρματα, η Ίντερ πέρασε από την έδρα της Ουντινέζε (2-3), σε ματς για την 6η αγωνιστική στη Serie A.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό με τον Φρατέζι. Οι παίκτες του Κόστα Ρούναϊτς αντέδρασαν και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Καμπασέλε (35′). Στη συνέχεια, όμως, “μίλησε” ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός επιθετικός με δύο γκολ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, η οποία έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τη Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό σκορ με το γκολ του Λούκα στο 83ο λεπτό, πίεσαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, αλλά η άμυνα των “νερατζούρι” άντεξε.