f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος που λήστευε ψιλικατζίδικα στην Τούμπα

Στη σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα που όπως διαπιστώθηκε είχε ληστέψει καταστήματα ψιλικών στην Τούμπα προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Ασφάλειας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας χθες τα ξημερώματα είχε εισβάλει στα δύο καταστήματα και υπό την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 50 ευρώ από το ένα κατάστημα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης να επιβαίνει σε μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του από τα καταστήματα, και η οποία κατασχέθηκε.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, κράνος, το οποίο φορούσε στις ληστείες για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του, και το προαναφερόμενο μαχαίρι.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο 45χρονος προχθές του βράδυ, με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε από κατάστημα ψιλικών της ίδιας περιοχής χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.