f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Διπλό με ανατροπή για τον Παναιτωλικό στη Κρήτη! (hls)

Ο Παναιτωλικός έδειχνε να δυσκολεύεται απέναντι στον ΟΦΗ για την 6η αγνωστική της Stoiximan Super League, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψε τα δεδομένα για μία σπουδαία νίκη με 2-1 (29/09) και ταυτόχρονα μία εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου μόλις τέσσερις ημέρες πριν (25/09, 2-1).

Οι Κρητικοί είχαν πάρει το προβάδισμα με ένα γκολ-ποίημα του Μπαΐνοβιτς στο 18ο λεπτό, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Ο Στάγιτς ισοφάρισε στο 66’ με το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού σε εκτός έδρας αναμέτρηση για φέτος, ενώ η άτυχη στιγμή του Χριστόπουλου στο 82’ πετυχαίνοντας αυτογκόλ, χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Αγρινίου.

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογιώργος, Γκονζάλες, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης (70 Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84′ Ριέρα), Σενγκέλια, Φούντας (67′ Μπάκιτς), Νους, Γιούνγκ (67′ Σλασέδο)

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Σίλβα (69′ Μπελεβόνης), Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς, Πέρες (69′ Ρουίς), Μπουζούκης (46′ Ρόα), Ντίας (78′ Νικολάου), Λομόνακο