f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μια σπάνια κάρτα Pokémon αξίζει χιλιάδες ευρώ!

Αν μαζεύατε κάρτες Pokémon όταν ήσασταν μικροί και τις έχετε κρατήσει σε κάποια κούτα στο πατάρι, τότε σας συμβουλεύουμε να ψάξετε γιατί κάποιες αξίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, μια πρόσφατη μελέτη κατέγραψε την αξία όλων των καρτών Pokémon και αποκάλυψε εκείνες που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν ένα σεβαστό ποσό.

Σύμφωνα με έρευνα του CSGOLuck, οι κάρτες Charizard βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, με ορισμένες εκδόσεις να αγγίζουν τα 20.000 ευρώ. Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας ερευνών δήλωσε ότι η αξία μιας κάρτας έχει να κάνει με την σπανιότητας της. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός δεν έγινε κατανοητός από τους χρήστες του διαδικτύου και έτσι ένας έμπειρος χρήστης του Reddit έδωσε μια συμβουλή: «Κάθε κάρτα είναι από ένα συγκεκριμένο σετ. Μπορείτε να αναγνωρίσετε πιο εύκολα την κάρτα σας πληκτρολογώντας το όνομα της κάρτας και τον αριθμό του σετ που βρίσκεται στην κάτω αριστερή ή κάτω δεξιά γωνία της κάρτας.

Για παράδειγμα, ένας απλός Charizard από το βασικό σετ είναι 4/102 – αν δεν ήξερα ότι αυτή η κάρτα ήταν από το βασικό σετ, θα πληκτρολογούσα απλά ‘Charizard 4/102’. Υπάρχουν βέβαια και κάρτες που είναι 1st edition, shadowless ή unlimited. Αυτές αξίζουν σήμερα αρκετά χρήματα».

  1. Charizard

Ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής Charizard κυριαρχεί στην αγορά καρτών Pokémon με εντυπωσιακή συνολική αξία καρτών 19.468,91 ευρώ. Η εμβληματική ιδιότητα του χαρακτήρα καθιστά κάθε κάρτα πολύτιμο αγαθό για τους συλλέκτες, αλλά οι αξίες των 62 καρτών του ποικίλλουν δραματικά, καθώς κυμαίνονται από 4 ευρώ έως την εκπληκτική τιμή των 8.000 ευρώ.

2. Pikachu

Ως το πρόσωπο των Pokémon, ο Pikachu έχει σημαντική παρουσία στην αγορά καρτών. Με ένα ευρύ φάσμα 196 καρτών στα διάφορα σετ, η συνολική αξία των καρτών του Pikachu ανέρχεται περίπου στα 9.000 ευρώ.

3. Gengar

Το εξαιρετικά δημοφιλές και σκανταλιάρικο Pokémon τύπου φάντασμα κατέχει την τρίτη θέση, με συνολική αξία καρτών 5.000 ευρώ. Οι 56 κάρτες του παρουσιάζουν αξίες που κυμαίνονται από 0,50 ευρώ έως 1.300 ευρω.