f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Συγκλόνισε ο Έλτον Τζον με τις αποκαλύψεις για την υγεία του

Ο Σερ Έλτον Τζον αποκάλυψε αστειευόμενος ότι δεν του έχουν μείνει πολλά όργανα στο σώμα του, μετά από τα διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο 77χρονος θρύλος της μουσικής, ο οποίος αποσύρθηκε από τις περιοδείες το περασμένο καλοκαίρι μετά την ολοκλήρωση του παγκόσμιου τουρ του «Farewell Yellow Brick Road», ευχαρίστησε με αγάπη όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια των μαχών του για την υγεία του.

Η αποκάλυψη του Έλτον Τζον για τα όργανα και μέρη του σώματός του που έχουν αφαιρεθεί
Μετά την προβολή της ταινίας «Elton John: Never Too Late» στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης την Τρίτη, ο Έλτον Τζον αναφέρθηκε στα διάφορα όργανα και μέρη του σώματός του που έχουν αφαιρεθεί.

Όπως εξομολογήθηκε: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχουν μείνει πολλά από εμένα. Δεν έχω αμυγδαλές, αδενοειδείς εκβλαστήσεις ή σκωληκοειδή απόφυση. Δεν έχω προστάτη. Δεν έχω δεξί ισχίο ή αριστερό γόνατο ή δεξί γόνατο. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που μου έχει απομείνει είναι το αριστερό μου ισχίο. Αλλά είμαι ακόμα εδώ. Και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, είστε οι άνθρωποι που με δημιούργησαν».

Έλτον Τζον: Είμαι ευτυχισμένος, βρήκα την ουτοπία
Ο Έλτον Τζον ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους θαυμαστές του στο ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου με τις απίστευτες φωνητικές του ικανότητες, καθώς ανέβηκε στη σκηνή με μια συγκινητική ερμηνεία στο πιάνο.

Το ίνδαλμα από τη Βρετανία είπε στο κοινό ότι «δεν έχει νιώσει ποτέ ευτυχία» όπως νιώθε σήμερα και εξήγησε την απόφασή του να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις.

«Όπως γνωρίζετε, αποφάσισα να σταματήσω τις περιοδείες γιατί είμαι 77 ετών, έχω κάνει ό,τι υπάρχει να κάνω. Τα κατάφερα. Ήμουν εκεί και τα κατάφερα» δήλωσε αρχικά ο Έλτον Τζον. «Πρέπει ακόμα να κάνω χώρο γιατί θα εξακολουθήσω να έχω τη μουσική στη ζωή μου. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι ο Ντέιβιντ, ο Ζάκαρι και ο Ελάια, καθώς και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Βρήκα την ουτοπία και είμαι ενθουσιασμένος».

Τα προβλήματα με την όραση
Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύφθηκε ότι ο Έλτον Τζον έχει μείνει με περιορισμένη όραση στο ένα μάτι μετά από μάχη με μια «σοβαρή οφθαλμική λοίμωξη».

Ο θρύλος της μουσικής, ο οποίος έδωσε τις τελευταίες του συναυλίες το περασμένο καλοκαίρι, εξήγησε πώς πέρασε τους τελευταίους μήνες «αναρρώνοντας στο σπίτι».

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο Έλτον Τζον μοιράστηκε τα εξής: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μια σοβαρή οφθαλμική λοίμωξη που δυστυχώς με άφησε με περιορισμένη όραση στο ένα μάτι. Θεραπεύομαι, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επιστρέψει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι. Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών και την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Περνάω ήσυχα το καλοκαίρι αναρρώνοντας στο σπίτι και αισθάνομαι θετικά για την πρόοδο που έχω σημειώσει στην επούλωση και την ανάρρωσή μου μέχρι στιγμής».