f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τύπος στο Reddit δημοσίευσε ένα τρομακτικό βίντεο «παραφυσικής δραστηριότητας» μέσα στο σπίτι του!

Ένας χρήστης του Reddit ζήτησε απεγνωσμένα τη βοήθεια άλλων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του.

Οι περίεργες «παραφυσικές δραστηριότητες» είναι ένα θέμα που έχει τρελάνει πολύ κόσμο στο Reddit. Πάρα πολλοί χρήστες ανεβάζουν συχνά τρομακτικά βίντεο στην πλατφόρμα και ζητάνε από τον κόσμο των social media να δώσει μια πειστική απάντηση.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι έκανε και ο χρήστης u/Diligent_Lion1306 ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στο νήμα r/Ghosts από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που το φως του απορροφητήρα αναβοσβήνει, σβήνει τελείως και ξαφνικά ανάβει ξανά. Στη λεζάντα του βίντεο γράφει: «Σας παρακαλώ διαψεύστε το. Το συγκεκριμένο συμβάν ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά απόψε ήταν πιο έντονο από ποτέ. Μετά από λίγο απλά σταμάτησε. Ελπίζω ότι κάποιος ηλεκτρολόγος θα μπορέσει να δώσει μια απάντηση».

Όπως ήταν φυσικό, στα σχόλια έγινε χαμός και ένα σωρό χρήστες της πλατφόρμας επιχείρησαν να δώσουν μια απάντηση.

Ένας χρήστης απέρριψε κάθε ιδέα για «παραφυσική δραστηριότητα», γράφοντας: «Το γεγονός ότι δείχνετε μόνο αυτή την περιοχή και όχι ολόκληρο το σπίτι σας, με κάνει να σκεφτώ ότι κάποιος άλλος το απενεργοποιεί και το ενεργοποιεί».

«Χμμμ… κάποιος ανάβει και σβήνει τα φώτα και εσείς προσπαθείτε να το περάσετε για φάντασμα;» συμπλήρωσε ένας άλλος.

Άλλοι σκέφτηκαν πιο πρακτικά πράγματα:

«Νομίζω είναι κάτι χειρότερο από φαντάσματα. Μάλλον πρόκειται για βραχυκύκλωμα», έγραψε ένας.

Ένας δεύτερος είπε: «Δεν είναι φάντασμα: Θα μπορούσε να είναι κάτι χειρότερο… Αρουραίοι που μασάνε τα καλώδια σας».