f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Γλυκερία: «Aισθάνομαι πολύ μικρή ακόμα, κρατάω τις φωνητικές μου δυνάμεις» (vid)

Με αφορμή τη συμμετοχή στο αφιέρωμα για τα 100 χρόνια του Μίμη Πλέσσα, η Γλυκερία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή και την επικοινωνία με το κοινό καθώς και στη διαχρονικότητα των τραγουδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η Γλυκερία εξομολογήθηκε πως «ο κόσμος που με πλησιάζει στο δρόμο μού λέει ότι με θαυμάζει και ότι με ακούνε από μικροί, γιατί είμαι πια πολλά χρόνια στο τραγούδι. Αν και γω αισθάνομαι πολύ μικρή ακόμα, κρατάω τις δυνάμεις μου τις φωνητικές. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, μπορώ να τραγουδάω, γι’ αυτό και τραγουδάω ακόμα και σκοπεύω, όσο έχω φωνή και μπορώ να τραγουδάω, να συνεχίσω».

«Το μόνο που έχω αποκτήσει μέσα στο χρόνο είναι περισσότερη φωνητική εμπειρία. Από την άλλη πλευρά αυτό που ήμουν, είμαι. Δηλαδή ένας αυθόρμητος άνθρωπος, ένας άνθρωπος καλών προθέσεων απέναντι στον ακροατή . Η πρόθεση μου είναι να έχω μια τίμια επικοινωνία με τους ανθρώπους που με βλέπουν και με ακούν, να τους μεταδώσω συναισθήματα, να τους απαλύνω τον πόνο τους, να τους παρηγορήσω, να τους δώσω χαρά και να πάρουν κάτι φεύγοντας».

«Σήμερα μπορεί να γράφεται ένα τραγούδι πολύ σπουδαίο αλλά το οποίο δεν ξέρουμε, αν μετά από 20 ή 50 χρόνια, θα παραμείνει και θα είναι. Βέβαια η ζωή, όπως και η κοινωνία, εξελίσσεται. Τώρα περνάμε φάσεις κοινωνικές λίγο δύσκολες που επηρεάζουν τη δημιουργία, το τραγούδι και τις ζωές μας » πρόσθεσε, ακόμα, η Γλυκερία στην κάμερα της ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.