f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Πρεμιέρα με… απογοήτευση για το «Joker 2», θαυμαστές ζητούν τα χρήματά τους πίσω!

Αρκετά απογοητευμένο φαίνεται ότι είναι το κοινό που παρακολούθησε την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Joker 2» με πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix και την Lady Gaga. Όπως αναφέρουν οι θεατές και οι μεγάλοι fans της πρώτης ταινίας, το σίκουελ είναι ένα πολύ κακό αντίκτυπο της πρώτης, και δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει, παρά να μείνει ως έχει.

 

Οι αξιολογήσεις στην γνωστή πλατφόρμα tomatoes, έχουν πέσει αισθητά σε σύγκριση με την πρεμιέρα της πρώτης, και οι κριτικές είναι η μια χειρότερη από την άλλη. Σύμφωνα με τους φανατικούς υποστηρικτές της πολύ επιτυχημένης πρώτης ταινίας το 2019 από τον Phoenix, η τωρινή δεν έχει τίποτα που να συνδέει τα δύο μέρη.

 

Οι εικόνες και οι διάλογοι των δύο πρωταγωνιστών στα δικαστήρια είναι πολύ βαρετοί, ενώ το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε μιούζικαλ μιας και σε αρκετές περιπτώσεις οι ηθοποιοί αφήνουν τους διαλόγους και τραγουδούν, είναι κάτι που την «βαραίνει» κάνοντάς την ακόμη περισσότερο αδιάφορη.

 

Μένει να φανεί αν υπερισχύσει αυτή η κριτική ή εάν στις επόμενες ημέρες αλλάξει, και ίσως έχουμε την ευκαιρία να δούμε ακόμη ένα σίκουελ της σειράς «Joker».