f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΗΠΑ: 25χρονη με σπάνια πάθηση μπορεί να τρώει μόνο δύο τροφές!

Μια γυναίκα από την Βοστόνη, πάσχει από μια πολύ σπάνια πάθηση και, δυστυχώς, μπορεί να καταναλώνει μόνο δύο γεύματα. Η Caroline Cray Quinn, είναι 25 ετών και εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη διατροφική ρουτίνα.

Η Caroline, ζει με σοβαρές τροφικές αλλεργίες, πάσχει από το σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων, μια ασθένεια που αναγκάζει τα κύτταρά της να αναγνωρίζουν λανθασμένα τα τρόφιμα ως σοβαρά αλλεργιογόνα – συμπεριλαμβανομένων όλων των τροφίμων εκτός από δύο.

Όπως η ίδια αναφέρει έχει συνηθίσει να ζει κατά αυτόν τον τρόπο ενώ οι τροφές που επιτρέπεται να καταναλώνει είναι μόνο βρώμη και υποαλλεργική σκόνη, μιας και οποιαδήποτε άλλη θα ήταν θανατηφόρα για την υγεία της.

@carolinecray2 Is a pizza a type of pie?? #mcas #mastcellactivationsyndrome #mcad #mastcellactivationdisorder ♬ Le Festin (From “Ratatouille”) – Movie Sounds Unlimited

Αν προσπαθήσει να καταναλώσει κάποια τροφή εκτός αυτών των δύο, τα συστατικά θα δράσουν ταχεία στον οργανισμό της και θα είναι πολύ απειλητικά για την ζωή της. Στην αρχή θα της προκληθεί δυσκολία στην αναπνοή ενώ στην συνέχεια ένα ογκώδες πρήξιμο και απώλεια μνήμης.

Το τελευταίο καιρό, όπως λέει ζει με τον σύντροφο της, ο οποίος προσπαθεί να ζήσει και αυτός με εκείνους τους ιδιαίτερους διατροφικούς της κανόνες για συμπαράσταση.