f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 3-3: Έχασαν βαθμούς στο φινάλε οι Βαυαροί

Απίθανη εξέλιξη είχε το ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga, όπου η Μπάγερν Μονάχου απέτυχε να εκμεταλλευθεί τη σαρωτική κατά διαστήματα υπεροχή της (74% κατοχή, 24-6 οι τελικές προσπάθειες) και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3 από την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Είναι η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Μπάγερν Μονάχου (ενώ μεσολάβησε και η ήττα από την Αστον Βίλα στο Champions League), η οποία πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Λειψία, ενώ η Αϊντραχτ ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού.

Η ομάδα του Μονάχου προηγήθηκε στο 15΄ με τον Κορεάτη σέντερ μπακ Μιν-Τζάε Κιμ, αλλά ο Μάρμους στο 22΄ και ο Εκιτικέ στο 35΄ αξιοποίησαν τις αμυντικές ολιγωρίες των φιλοξενούμενων και έφεραν προσωρινά την ανατροπή για τους «αετούς».

Η Μπάγερν απάντησε άμεσα με σκόρερ τον έτερο κεντρικό της αμυντικό, Νταγιό Ουπαμεκανό, για να έρθει ο Ολίσε στο 53΄ να δώσει προβάδισμα στο συγκρότημα του Βενσάν Κομπανί. Οι Βαυαροί διατήρησαν τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν το «τελείωσαν» (δεν βοήθησε σίγουρα και η αποχώρηση του Χάρι Κέιν, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο 71΄) και το πλήρωσαν στο φινάλε.

Ο Μάρμους στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από πάσα του Εμπιμπέ, έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Μπάγερν και νίκησε τον Νόιερ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.