f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ο Τάσος Κωστής ξεσπά άγρια κατά του Γιώργου Καραμίχου: «Ποιος είναι αυτός και κρίνει;» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Τάσος Κωστής, κατακεραυνώνοντας τον Γιώργο Καραμίχο για τα σχόλια που – σύμφωνα με τα media – είχαν ως αντικείμενο κριτικής τον Μάρκο Σεφερλή και τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τις επιθεωρήσεις του.

«Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Ο Σεφερλής είναι αυτός, απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μην κριθεί, ο σκοπός είναι να είσαι χρήσιμος», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένος.

«Κουλτούρα να φύγουμε, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες! Μη λέμε τέτοια πράγματα τώρα, όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι. Τις κορυφές πολεμάνε! Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και λες «βλάκα» τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ;», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο Τάσος Κωστής.

«Γινόμαστε μια κάστα και όλοι οι άλλοι είναι πλέμπα; Ο κόσμος είναι μεγάλος κριτής, σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», υπογραμμίζει κλείνοντας το θέμα ο Τάσος Κωστής.