f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Η διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Θεσσαλονίκης σε ζητήματα που αφορούν τα έργα υποδομής, τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης αλλά και την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ ΤΚΜ Ηλίας Περτζινίδης και ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Φώτης Κουβουκλιώτης με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

“Το ΤΕΕ/ΤΚΜ, ως τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας, βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης -στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σε όλους τους δήμους- αρωγός στα έργα και συμπαραστάτης σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια. Βασική επιδίωξή μας είναι να βοηθούμε με τις γνώσεις μας σε ζητήματα που αφορούν τις υποδομές και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η συνεργασία αυτή επιθυμούμε να είναι ειλικρινής και να παράγει έργο”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ Ηλίας Περτζινίδης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης υπογράμμισε την ανάγκη να οικοδομηθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας και δράσης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι αφενός το έχει ανάγκη η πόλη και αφετέρου με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να επιλύονται με ταχύτητα τα ζητήματα που τυχόν ανακύπτουν. Ο κ. Αγγελούδης υπογράμμισε τη σημασία που προσδίδουν συνολικά οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης στη συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΚΜ, δεδομένων και των προβλημάτων υποστελέχωσης με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπες οι τεχνικές υπηρεσίες των δήμων, και τόνισε ότι η ανταλλαγή απόψεων αποτελεί ζητούμενο όχι μόνο για κατασκευαστικά, αλλά και για ευρύτερα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμη, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ Μιχάλης Παπαστεργίου, οι Γενικοί Γραμματείς της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ Μανώλης Μπελιμπασάκης και Απόστολος Πρόιος αντίστοιχα όπως και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Νικόλαος Αντωνίου, Γεώργιος Κοσμίδης, Βασίλειος Μπαλτίκας, Μαρία Ταυρίδου και Απόστολος Τζιουβάρας.

Από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης στη συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας Γεωργία Κωτίδου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας Πρόδρομος Νικηφορίδης, η Γενική Διευθύντρια Δέσποινα Λασκαρίδου και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Θανάσης Παππάς.