f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΗΠΑ: Άντρας σκότωσε αστυνομικό που έτρεχε γυμνός στην αυλή του… σε αμόκ (vid)

Απίστευτη τραγωδία στις ΗΠΑ, για έναν αστυνομικό ο οποίος έχασε θανάσιμα την ζωή του μετά από πυροβολισμό από τον γείτονά του. Ένα τρομακτικό βίντεο που πήρε το φως της δημοσιότητας, καταγράφει όλο το συμβάν πριν τραυματιστεί θανάσιμα ο αστυνομικός.

Το συγκλονιστικό βίντεο απεικονίζει τον αστυνομικό της ΑτλάνταAubree Horton, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας να είναι σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, και να τρέχει ημίγυμνος στους δρόμους. Το θύμα, έφτασε έξω από την πόρτα ενός σπιτιού, και ξεκίνησε να φωνάζει «Ο Ιησούς να μας σώσει» και «Βοήθεια».

Ο 39χρονος προσπαθούσε να εισβάλλει στο σπίτι και από τις φωνές του ξύπνησε τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον διώξουν. Όπως απεικονίζεται και στο βίντεο ο 39χρονος Αστυνομικός βρισκόμενος σε μια κατάσταση εκτός ελέγχου, πλησίασε την πόρτα του γείτονα του και προσπαθούσε να εισβάλλει μέσα σε αυτό, χωρίς να τα καταφέρνει ωστόσο.

Ο ιδιοκτήτης φαίνεται να φωνάζει κάτι στον αστυνομικό από το εσωτερικό του σπιτιού, στον οποίο εκείνος απαντά: «Όχι, σκότωσέ με». Ο 39χρονος φαινόταν εξαντλημένος στο βίντεο. Κάθεται στα σκαλιά της μπροστινής βεράντας, βάζει τα χέρια του στο πρόσωπό του και αναπνέει βαθιά. «Ποιος είσαι εσύ;» ακούγεται ο γείτονας να φωνάζει από το εσωτερικό του σπιτιού πριν καλέσει τη γυναίκα του, με τον αστυνομικό να απαντά «Σε Αγαπώ».