f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Το μοναδικό γεύμα των McDonald’s που σερβίρεται φρέσκο και όχι κατεψυγμένο!

Τα McDonald’s, είναι για πολλούς, ένα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια, μιας και τα ζουμερά τους burgers είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Η αλυσίδα αυτή η οποία είναι παγκοσμίου φήμης, είναι γνωστό, ότι τα μπιφτέκια τα οποία παρασκευάζει διατηρούνται σε κατάψυξη, αλλά το ψήσιμό τους στην σχάρα τα κάνουν να αποκτούν αυτή την πολύ νόστιμη γεύση η οποία έχει την αίσθηση φρεσκομαγειρεμένου.

Το burger το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο γνωστά παγκοσμίως είναι το Quarter Pounder, το οποίο είναι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, και μαγειρεύεται εκείνη την ώρα.

Το ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι αποτελεί βασικό παράγοντα του franchise και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα του μενού, τα οποία είναι προμαγειρεμένα και κατεψυγμένα. Η αλλαγή στην γεύση και η διαφορά του σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μπιφτέκια των McDonald’s γίνεται αμέσως αντιληπτή και οι πωλήσεις του συγκεκριμένου burger βρίσκονται στη πρώτη προτίμηση του κοινού.Η αλλαγή και η μετάβαση στο να μαγειρεύονται φρεσκοψημένα πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2018, και η εταιρία των McDonald’s το χαρακτήρισε «την πιο σημαντική αλλαγή στο σύστημα και τις λειτουργίες των εστιατορίων μας μετά το All Day Breakfast», το οποίο μπορούν να απολαμβάνουν επίσης οι Αμερικανοί.

Η επίσημη ιστοσελίδα των McDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αναφέρει ότι χρησιμοποιούν 100% βρετανικό και ιρλανδικό μοσχαρίσιο κρέας στα μπιφτέκια τους συνοδευόμενο από αλάτι και πιπέρι μόνο, δεν αναφέρει πουθενά ότι το μαγείρεμα είναι φρέσκο.«Μόλις φτιαχτούν τα μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κρέας, καταψύχονται αμέσως, συσκευάζονται προσεκτικά και παραδίδονται στα εστιατόριά μας. Τίποτα δεν προστίθεται εκτός από μια πρέζα αλάτι και πιπέρι μετά το μαγείρεμα», τόνισαν.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται την πολυτέλεια του φρέσκου μαγειρέματος, την έχουν μόνο κάποια επιλεγμένα εστιατόρια στην Αμερική οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την υπέροχη γεύση του Quarter Pounder.