f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Αδιανόητη ατυχία για παίκτρια του Deal: Ρίσκαρε δις και το μετάνιωσε πικρά (vid)

Η τύχη έπαιξε περίεργο παιχνίδι σε παίκτρια στο Deal, όταν έχασε μοναδικές ευκαιρίες να φύγει με μεγάλα ποσά αλλά κατέληξε εν αγνοία της με αρκετά λιγότερα χρήματα. Συγκεκριμένα η Ευσταθία αποφάσισε να παίξει με την… φωτιά και ρίσκαρε αλλά τελικά δεν της βγήκε.

Ενώ τα περισσότερα κουτιά του παιχνιδιού είχαν «φύγει» η Ευσταθία ήταν αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλλημα: Στο παιχνίδι υπήρχαν τα ποσά των 3.000, 5.000 και 20.000 ευρώ, ενώ η προσφορά του τραπεζίτη ήταν στα 6.700€.

Ωστόσο, η παίκτρια αποφάσισε να μην την δεχτεί και να πάει για το κάτι παραπάνω μιας και πίστευε πολύ στην νίκη. Η επόμενη απόφασή της ήταν και η τελειωτική, αφού άνοιξε το κουτί με το νούμερο 9, το οποίο είχε δυστυχώς τα 20.000 ευρώ.

Στην συνέχεια ενώ είχαν μείνει 5.000 και 3.000 στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης έκανε την τελευταία προσφορά του στις 4.000 ευρώ, με την Ευσταθία τελικά να δέχεται. Λίγο πριν αποχωρήσει, άνοιξε το κουτί της το οποίο και έκρυβε τις 5.000 ευρώ.