f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Κοινός μας φίλος έστειλε μήνυμα ότι δεν τη χαιρετήσαμε» (vids)

Για την αναγνωρισιμότητα που έχουν αποκτήσει influencers μέσα από τις εκπομπές μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την Ιωάννα Τούνη και το ξέσπασμά της. «Θέλω να σας πω μία κουβέντα που είχα χθες με συναδέλφους και φίλες μου παρουσιάστριες και δημοσιογράφους. Φταίμε εμείς για την Τούνη που την προβάλουμε και την παίζουμε κι εμείς που τρέχουμε από πίσω όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως συνάντησαν την Ιωάννα Τούνη μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε event και δεν χαιρετήθηκαν. «Θα κάνω μια αποκάλυψη. Εγώ εχθές βρέθηκα σε ένα event, ήμουν μαζί με την Σταματίνα. Ήμασταν εκεί, μπαίνει η Ιωάννα στον χώρο, την βλέπω από μακριά. Εγώ έχω μάθει ότι όταν μπαίνεις σε έναν χώρο, χαιρετάει τους πάντες. Δεν μας μίλησε εκείνη την ώρα, δεν μας χαιρέτησε. Πήγαμε να πιούμε ένα νεράκι με την Σταματίνα, μετά από λίγο έφυγα.

Μου στέλνει ένας κοινός μας φίλος «Δεν χαιρετήσατε την Ιωάννα». Λέω όπα, δυο λεπτά. Μπερδευόμαστε. Δεν έχω κάτι προσωπικό εγώ με την Ιωάννα ούτε και η Σταματίνα. Και σχετικά με αυτά που είπαν για την Ιωάννα οι άλλοι συνάδελφοι στα άλλα κανάλια που είδα στην αναπαραγωγή, πιστέψτε με πολύ light μιλήσαμε και τη στηρίξαμε, γιατί ακούστηκαν κάποια ακραία πράγματα, με τα οποία διαφωνώ. Παρόλα αυτά, δεν μου άρεσε καθόλου το τσουβάλιασμα και ήμουν και εγώ και η Σταματίνα θιγμένες για όλο αυτό που έχει κάνει η Ιωάννα και έχει βάλει και μένα και όλους σε ένα καλάθι και τους λέει «κίτρινους». Εμείς δεν σε στηρίξαμε τόσα χρόνια ρε Ιωάννα;» περιέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.