f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Θάνατος Μπάλντοκ: “Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια – Συνεχίζονται οι έρευνες” (vid)

Πανευρωπαϊκό σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του παίκτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα.

«Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια»

«Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, γι’ αυτό και κλήθηκε ιατροδικαστής στο σημείο μόλις βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος πνιγμένος στην πισίνα και ενημερώθηκε η Αστυνομία», λέει στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, και από την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή στο πτώμα και από την εικόνα της οικείας. Φαίνεται πραγματικά ότι πρόκειται για ένα ατύχημα και για πνιγμό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και τις τοξικολογικές εξετάσεις».

«Η Αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 22.00 όμως ο άνθρωπος αυτός είχε καταλήξει αρκετές ώρες νωρίτερα, τουλάχιστον 5 ώρες νωρίτερα, η εικόνα του έδειχνε αυτό», προσθέτει.

«Θα δούμε από τι προήλθε ο θάνατος»

Από την πλευρά του ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, λέει:

«Οι αστυνομικοί που πήγαν πρώτοι, έπεσαν μέσα στην πισίνα και τον βγάλανε γιατί θα μπορούσε να ζει ακόμα, δεν ήξεραν πόση ώρα ήταν μέσα στην πισίνα. Υπήρχε ένα τραπεζάκι εκεί έξω με κάποιες καρέκλες, με δύο ποτήρια που είχαν ένα διαφανές υγρό, δεν ξέρω αν ήταν βότκα γιατί υπήρχε και ένα μπουκάλι βότκα ή νερό. Τα δύο ποτήρια λένε αμέσως ότι θα μπορούσε να ήταν κάποιος εκεί πριν, όμως φαίνεται ότι δεν υπήρχε κάποιος πριν, δε φαίνεται για εγκληματική ενέργεια. Θα δούμε από τι προήλθε ο θάνατος γιατί ο ιατροδικαστής είπε για πνιγμό. Γίνονται τοξικολογικές και ιστολογικές που θα δείξουν αν υπήρχε κάποια άλλη αιτία».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Από τις κάμερες φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος βουτάει μέσα στην πισίνα μόνος του, κολυμπάει αλλά μετά γυρνάει η κάμερα, δείχνει αλλού και μετά από ώρα γυρνάει πάλι στην πισίνα και δε φαίνεται τίποτα, άρα είχε πάει στον πάτο».