f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μακεδονικός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Σαρωτικοί οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 3η θέση με τριάρα

Μεγάλη νίκη του Μακεδονικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου στην Super League 2. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1 και ανέβηκαν στην 3η θέση με 7 βαθμούς, όσους έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Οι Ηπειρώτες με την σειρά τους με την ήττα αυτή, δεν είναι μόνο πως έπεσαν στην 4η θέση, αλλά έχασαν ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στην μάχη με την ΑΕΛ που έχοντας κάνει το τέσσερα στα τέσσερα είναι στην κορυφή με 12 βαθμού.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά και μόλις στο 7′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ζαφειράκη. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μακεδονικού είχαν ρίξει το βάρος στο να κρατήσουν το προβάδισμα κάτι που όχι μόνο κατάφεραν αλλά στο 83′ πέτυχαν με πέναλτι του Ταβάρες το 2-0. Με την συμπλήρωση των 90′ ο Ραμίρεζ έδωσε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη των γηπεδούχων κάνοντας το 3-0, με τους παίκτες του ΠΑΣ να πετυχαίνουν τουλάχιστον το γκολ της τιμής με σουτ του Τζίνο στο 90+3′.

Σκόρερ: 7′ Ζαφειράκης, 83′ Ταβάρες, 90′ Ραμίρεζ – 90+3′ Τζίνο

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Παντεκίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Τοπαλίδης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (83′ Αλμυράς), Ζαφειράκης (74′ Ταβάρες), Χερίδης (65′ Γιακουμάκης), Σιχαρουλασβίλι (74′ Ραμίρεζ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμας, Ρίντερ, Σομπόνσκι, Λούπας (46′ Νικολιάς), Γκίνο, Πάνος, Χάινριχ (79′ Αζίζ), Σέποβιτς, Μάντζης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Διαγόρας 0-0
Στο μηδέν έμειναν Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και Διαγόρας παίρνοντας και οι δύο τον δεύτερο βαθμό τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας δεν είχε πολλές ευκαιρίες με το 0-0 να δείχνει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που υπήρξε.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Κλιγγόπουλος, Παλαμίδης, Μπάλλας (36′ λ.τ Μπούζας), Κριμιτζάς (63′ Μιγένγκα), Κόκκορης (46′ Πανίδης), Φωκαΐδης, Κρυεμάδι (46′ Κατσαβάκης), Νότας (72′ Τουλίκας).

Διαγόρας (Χοσάδας): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Δημόπουλος, Δημητρίου, Μπρέγκου, Γαρουφαλιάς (90′ Σταματούλας), Κοκκίνης (46′ Ολιβιέρι), Μπλανκ Καζάου (69′ Παπαδόπουλος), Μανιάς, Τσιαντούλας (84′ Σαπουντζής).