f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Καστρίτης: «Είναι σαν να μην κάναμε προετοιμασία φέτος» (vid)

Ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό υπογράμμισε τον σεβασμό που έδειξε ο Ολυμπιακός και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είναι σαν να μην έχει κάνει προετοιμασία φέτος.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι όταν ένα παιχνίδι κυμαίνεται σε αυτές τις διαφορές. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, αυτό πρέπει και εμείς να καταλάβουμε ότι ακόμα κι όταν τα πράγματα ξεκινάνε άσχημα, είναι πολύ σημαντικό όσο είμαστε στην αρχή και γνωρίζουμε ακόμη ο ένας τον άλλον να μένουμε μαζί, ενωμένοι και να προσπαθούμε να κερδίζουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε κατοχή. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός στην έδρα του, που σήμερα μας σεβάστηκαν και με το παραπάνω. Πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που έπαιξαν.

Πραγματικά τα παιδιά προσπάθησαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο και σε μεγάλο μέρος στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να ξεμείνουμε από δυνάμεις. Είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ και γενικότερα με το ροτέισον. Προχωράμε. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αρκετά, πολλά πράγματα, θα κρατάμε αυτά. Συνεχίζουμε γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Eurocup.

Θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος μόνο και μόνο γιατί είναι σαν να μην κάναμε προετοιμασία φέτος. Είχαμε τόσους τραυματισμούς που η προετοιμασία μας ήταν ελλιπέστατη. Ο Τολιόπουλος έλειπε για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική. Μαζευτήκαμε όλοι σαν ρόστερ στο πρώτο επίσημο ματς, με τη Βενέτσια. Χωρίς ευκαιρία για πολύ προπόνηση, πρέπει μέσα από τα παιχνίδια να βρούμε τη χημεία μας. Ακόμα έρχονται παιδιά. Είναι μια απαιτητική διαδικασία, για αυτό είναι σημαντικό να μένουμε όλοι μαζί, να έχουμε πίστη στη δουλειά μας και σε όσα κάνουμε. Ξέρουμε και είμαστε σίγουροι ότι όταν θα φτάσουνε στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας θα είμαστε αυτοί που θέλουμε.

Πολύ ποιοτικό παιδί ο Χοτζ, το ξέρουμε, μας έλειψε πολύ, τον περιμέναμε. Τον χρειαζόμαστε, θέλει τον χρόνο του. Είναι 2-2.5 μήνες χωρίς προπόνηση, χωρίς παιχνίδια, χωρίς ρυθμό. Κατοχή με κατοχή, παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι και καλύτερος. Μπαίνει ένας ακόμα σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα της ομάδας, η οποία πρέπει να είναι συμπαγής και όποιος μπαίνει στην ομάδα να βοηθάει και να συνεισφέρει όσο καλύτερα μπορεί».