f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ιουλία Τσέτη: «Γυναίκα της Χρονιάς 2024» η επικεφαλής του ΟΦΕΤ

Παγκόσμια διάκριση, με συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα, κατέκτησε η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), Ιουλία Τσέτη φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η επικεφαλής του ΟΦΕΤ, έλαβε το βραβείο WOMAN of the YEAR 2024 – Γυναίκα της χρονιάς στην παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία, πριν από λίγες ημέρες, στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της έκθεσης CPHI 2024, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία, ενώνοντας τους ανθρώπους της υγείας εδώ και 35 χρόνια.

Η Ιουλία Τσέτη, βραβεύθηκε για την αφοσίωση και δέσμευσή της σε θέματα καινοτομίας, βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής υπευθυνότητας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του βραβείου, η επικεφαλής του ΟΦΕΤ, διακρίθηκε για τα επιστημονικά και επιχειρηματικά επιτεύγματά της, για το όραμα της σχετικά με τον κλάδο, αλλά και το σημαντικό αποτύπωμα, που αφήνει στην παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία.

Την έκθεση CPHI 2024 στο Μιλάνο, επισκέφθηκαν 60.000 επισκέπτες, ενώ συμμετείχαν σε αυτήν 2.400 επιχειρήσεις από 166 χώρες.