f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1: Ανατροπή και επιστροφή στις νίκες (vid)

O ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα στην έδρα του Μακεδονικού με 3-1 επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του Καμπανιακού στους «Ζωσιμάδες» με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Στη δεύτερη θέση οι Ηπειρώτες, στο -2 από την πρωτοπόρο και απόλυτη ΑΕΛ, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο.

H ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη κατάφερε να βρει γρήγορο γκολ και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή έπειτα από μπαλιά του τερματοφύλακα Aθανασίου ο Καθάριος πέρασε την πάσα, o Φροσύνης απέφυγε τον Πάνο και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

 

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Ρενέ Πομς πήραν τον έλεγχο και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 27′ ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Σέποβιτς αστόχησε με κεφαλιά, όπως έκανε και στο 31′ μετά από σέντρα του Τζίνο.

Οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 35′ και μάλιστα με γκολ… ζωγραφιά. Ο ΠΑΣ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Χάινριχ έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Σόρια πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Βασίλης Μάντζης με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 και ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

 

Στο δεύτερο μέρος οι Γιαννιώτες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και περιόρισαν τους Μακεδόνες σε παθητικό ρόλο. Στο 90′ ο Γιακουμής απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Σέποβιτς και στιγμές αργότερα ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο αρχηγός του ΠΑΣ Σομποτσίνσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Χάινριχ, Πάνος (79′ Αθανασίου), Σόρια, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Μπεγκάλα (72′ λ.τ Καλέμι), Τζίνο, Σέποβιτς, Νικολιάς (79′ Κύρκος), Μάντζης (90+4′ Λεό).

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (78′ Μανιός), Γαρύφαλλος (53′ Πέττας), Σαρβανίδης (78′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλάρας, Ν. Καθάριος (70′ Ντουμάνης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Σέχου, Παπαστεριανός.