f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τολιόπουλος: “Τα περσινά έχουν ξεχαστεί, θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα” (vid)

Eν όψει του αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Τσεντεβίτα, ο Βασίλης Τολιόπουλος είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στη Media Day: “Εχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Τσεντεβίτα είναι στο 3-1. Εμείς στο 1-3. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την νίκη για να κρατήσουμε τις πιθανότητες για να είμαστε στο επόμενο γύρο. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα”.

 

Για τη ψυχολογία μετά το ματς με τον Προμηθέα: “Μια νίκη πάντα βελτιώνει τη ψυχολογία. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όπως το Σάββατο”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ την Τετάρτη: “Να είμαστε πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να σκοράρει πολλούς πόντους. Σίγουρα, πρέπει να μπορέσουμε να τρέξουμε το παιχνίδι και να βρούμε εύκολους πόντους που θα βγουν μέσα από την άμυνα ώστε να καταφέρουμε να παίξουμε όμορφα και κρατήσουμε τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ”.

Για τα όσα περνάει στον ΑΡΗ μετά τα περσινά: “Ηταν μία ονειρική χρονιά και για εμένα αλλά και για την ομάδα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, τώρα έχουν ξεχαστεί… Ολοι κοιτάνε το τι κάνω τώρα. Εγώ θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα, να είναι επιτυχημένη”.

Για το απίθανο τρίποντο απέναντι στον Προμηθέα, μετά το κέντρο του γηπέδου: “Έληγε ο χρόνος… Το ότι έχω μια επαφή με το καλάθι, το ξέρω. Οπότε έπρεπε να σουτάρω και μπήκε”.