f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Το χρονικό της τρομοκρατικής ενέργειας στην Άγκυρα (vid)

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης – Δύο οι δράστες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι «εξουδετερώθηκαν» – Τρεις εκρήξεις και καταιγισμός πυρών Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία της τουρκικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας, Turkish Aerospace Industries, κοντά στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, από την επίθεση σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι και άλλοι 22 τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι τρεις σκοτώθηκαν στο σημείο της επίθεσης ενώ ο τέταρτος πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ταξί που έκλεψαν για να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας.

Δύο δράστες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν επίσης, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι ένοπλοι ήταν μέλη του PKK και ο άντρας είχε γεννηθεί το 1992. Την πληροφορία επιβεβαιώνει και ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, λέγοντας ότι οι δράστες, πιθανότατα, είναι μέλη της κουρδικής οργάνωσης.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.