f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Φάνης Μουρατίδης: «Πέρασα οικονομικά και δεν πήγα ποτέ να σπουδάσω» (vid)

O Φάνης Μουρατίδης μίλησε για την κακή σχέση που έχει με τα χρήματα, καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως αρχικά είχε περάσει σε μια σχολή σχετική με τα οικονομικά: «Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που… εγώ πέρασα σε μια σχολή που δεν πήγα ποτέ, που είχε να κάνει με οικονομικά, και ευτυχώς γιατί δεν είχα κανένα ταλέντο σε αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο».

Επίσης, ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε ότι δεν είναι άνθρωπος των υλικών αγαθών και ότι αν κάποια στιγμή ξοδέψει λεφτά, προτιμά να το κάνει στο πλαίσιο εξόδου με παρέα.

Δείτε το βίντεο

«Είμαστε καλλιτέχνες δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καλοί στην οικονομία. Πιστεύω ότι περισσότερο χρειαζόμαστε κάποιον να μας βάλει στην οικονομία και όχι να είμαστε εμείς οικονομία. Θεωρώ ότι ποτέ δεν είχα καλή σχέση. Καμαρώνω σε όσους έχουν φτιάξει σπίτι. Να μου πουν και εμένα τον τρόπο. Δεν με γοητεύει κιόλας. Σπαταλάω στις επιθυμίες των παιδιών μου. Θέλω να τα φάω με φίλους μου, με ανθρώπους αγαπημένους, πιο πολύ μου αρέσει να τα τρώω με παρέα. Αυτό με ευχαριστεί πολύ. Αν πάω κάπου και πληρώσω 10 ευρώ και δεν περάσω καλά τα κλαίω. Αν πάω κάπου και χαλάσω 2.000 αλλά περάσω καλά, δεν τα κλαίω. Θέλω αυτό το πράγμα να το χαρώ, αν δεν το έχω χαρεί…», περιέγραψε.

Τέλος, ο Φάνης Μουρατίδης ότι ούτε η σύζυγός του έχει κάποια κλίση ως προς τα οικονομικά: «Ούτε η Άννα [σ.σ. Παπαχαραλάμπους] είναι καλή. Δεν λες είναι ο φωστήρας. Αν θέλεις να καταστραφείς να μας καλέσεις, θα σε καταστρέψουμε».