f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι μία γυναίκα attractive αλλά για μένα ένας ήταν ο άντρας, ο ναύαρχος» (vid)

Τη Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά στο Buongiorno της Παρασκευής (25/10). Η επιτυχημένη επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash μίλησε για την εμπειρία της στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Star και πώς αυτό τη βοήθησε να δει τον εαυτό της διαφορετικά.

«Είναι ό,τι καλύτερο μου συνέβη στη ζωή μου. Εγώ ήμουν η γυναίκα και η επιχειρηματίας και ο άνθρωπος που ήμουν σπίτι δουλειά και τίποτα άλλο. Και επειδή δύο χρόνια πριν συμβεί το μοιραίο με τον άντρα μου ήμουν αποκλεισμένη μέσα στο σπίτι με μια φόρμα, ξαφνικά βγήκα έξω και άρχισαν να με περιποιούνται και αισθάνθηκα κολακευτικά ως γυναίκα. Ξύπνησε η θηλυκότητά μου», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Ήμουν μια γυναίκα πάντα περιποιημένη, attractive και θηλυκιά. Γνώρισα τον άντρα μου, γιατί για μένα ένας ήταν ο άντρας, ο ναύαρχος. Ξαφνικά, αφού συνέβη το μοιραίο, βρίσκομαι σε έναν άλλο χώρο που βλέπω να υπάρχουν άνθρωποι να περιποιούνται εμένα, που εγώ δεν το έκανα εγώ για τον εαυτό μου», εξομολογείται η επιχειρηματίας.

«Στην εκπομπή έρχονται και πολλοί άντρες πωλητές και με φλερτάρουν. Αντιλήφθηκα ότι είμαι γυναίκα. Αυτό άρχισε να με ανεβάζει ψυχολογικά. Άρχισα, μέσα από το Cash or Trash να ενδιαφέρομαι για τη Δέσποινα», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δέσποινα Μοιραράκη.