f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

«Καμπάνα» 500 ευρώ σε μαθήτρια που ήταν μάρτυρας σε περιστατικό bullying και δεν πήγε στη δίκη

Αντιμέτωπη με πρόστιμο ύψους 500 ευρώ είναι μία μαθήτρια η οποία ήταν μάρτυρας σε περιστατικό bullying που σημειώθηκε σε γυμνάσιο της περιοχής του δήμου Νοτίου Πηλίου στο τέλος του 2023 και δεν πήγε στο δικαστήριο για δεύτερη φορά.

Η υπόθεση η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων πήρε χθες, Πέμπτη 24/10 νέα αναβολή.

Η ανήλικη μάρτυρας παρόλο που έλαβε δύο κλήσεις για να παραστεί στο Δικαστήριο, δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, να της επιβληθεί πρόστιμο λιπομαρτυρίας και εξόδων της δίκης.

Η υπόθεση σχολικού εκφοβισμού είχε αποκαλυφτεί τον Δεκέμβριο του 2023, όταν η μητέρα μίας 14χρονης μαθήτριας που φοιτούσε εκείνη την περίοδο σε γυμνάσιο του δήμου Νοτίου Πηλίου, βρήκε μέσα στην τσάντα της ένα μαχαίρι. Όταν έκπληκτη ρώτησε το παιδί της τι το θέλει το μαχαίρι, το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα και της εξομολογήθηκε πως επί τρία χρόνια ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη εντός και εκτός σχολείου.

Τότε η ανήλικη είχε αποκαλύψει ότι άλλα ανήλικα παιδιά της άρπαζαν το χαρτζιλίκι, το φαγητό, τη χτυπούσαν ακόμη και μέσα στο σχολικό λεωφορείο, ενώ έφθασαν στο σημείο να την ξυλοφορτώσουν άγρια έξω από το σχολείο, με αποκορύφωμα ότι της είχαν σπάσει δάχτυλο του χεριού, γεγονός που κατήγγειλαν εγγράφως συμμαθητές της στη διεύθυνση του σχολείου και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες και τρεις συμμαθητές της πήραν διήμερη αποβολή.