f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έφυγε με το μηχανάκι χωρίς να μαγειρέψει (vid)

Την… πρόθεση να μαγειρέψει μία οσπριάδα με λαχανικά είχε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Buongiorno της Παρασκευής (25/10). Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και ο γνωστός σεφ αποφάσισε να μην ετοιμάσει το πιάτο και προτίμησε να καβαλήσει ένα… μηχανάκι που έφεραν στο πλατό της εκπομπής.

«Τώρα ντύθηκα έτσι για να μαγειρέψω; Αρχικά, να σου πω κάτι; Αυτό το πράγμα έχει αρχίσει να με ζεσταίνει και να με στενεύει. Φαίη μου, άκουσε να δεις. Σήμερα πιάσε εσύ το τηγάνι και κάνε μια συνταγή, γιατί εμείς δεν μπορούμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Πιάσε το τηγάνι και μαγείρεψε, έλα. Τηγανάκι, όσπρια, πάμε», συμπλήρωσε ο σεφ προς την παρουσιάστρια.

«Όταν το φόρεσα, ήταν πολύ αεράτο και τώρα με σφίγγει. Νιώθω κάπως. Εγώ δεν φοράω δερμάτινα. Για να μπω σε αυτή τη στολή, πρέπει να σφάξουν οκτώ αγελάδες για να μπω εκεί μέσα. Εγώ να οδηγώ παπάκι; Το κέρατό μου; Τι είπες;», σχολίασε στη συνέχεια με χιούμορ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ξεσπούν σε γέλια.

«Με είπε χοντρό ο Μητσάκος και το συνεχίζεις. Είπε μια μ…κία ο Ουγγαρέζος και τη συνεχίζεις εσύ!», είπε στη συνέχεια της χιουμοριστικής κουβέντας ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ κατέληξε να μην μαγειρεύει αλλά απλώς να περιγράφει τη συνταγή. Λίγα λεπτά μετά, ένας συνεργάτης της εκπομπής έφερε στο πλατό το μηχανάκι του και ο σεφ δεν δίστασε να το… καβαλήσει.

«Για τη συνταγή βάλτε τη φαντασία σας. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο αυτή τη στιγμή να περάσουμε σε διαφημίσεις», σχολίασε στο ίδιο ύφος η Φαίη Σκορδά.