f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Συνελήφθη η TikToker που επιτέθηκε σε ελληνικό εστιατόριο στις ΗΠΑ

Μια TikToker έγινε viral την προηγούμενη εβδομάδα επειδή επιτέθηκε σε ένα ελληνικό εστιατόριο στις ΗΠΑ και κατέστρεψε ένα σωρό ελληνικές σημαίες, αφού νόμιζε ότι ήταν ισραηλινές.

Η Matthews, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ambamelia» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε το βίντεο της επίθεσης στο TikTok στις 15 Οκτωβρίου. Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για καταστροφή περιουσίας και εκφοβισμό.

«Εκείνη τη φορά νόμιζα λανθασμένα ότι η ελληνική σημαία ήταν του Ισραήλ και για αυτό κατέβασα τις σημαίες από το εστιατόριο OMG», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο της η TikTokker, το οποίο τη δείχνει να αρπάζει τις ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας «κοίτα αυτά το σκ@τ@».

@ambamelia#fyp#viral♬ original sound – Ambzz

Δύο μέλη του προσωπικού βγήκαν τελικά έξω, δείχνοντας μπερδεμένοι και αμήχανοι. Μετά από λίγο ο ένας επισήμανε ευγενικά στην κοπέλα ότι οι οι συγκεκριμένες σημαίες είναι της Ελλάδας και όχι του Ισραήλ.

«Τι; Αλήθεια; Ω, νόμιζα ότι ήταν το Ισραήλ – δικό μου λάθος», απάντησε η Tiktoker

Οι αρχές εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος βρισκόταν στο κατάστημα μια εβδομάδα πριν μοιράζοντας φυλλάδια υπέρ της Παλαιστίνης, αλλά δεν είχαν κανένα στοιχείο μέχρι που η Matthews δημοσίευσε το βίντεο της