f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Eνταση στον «αέρα» μεταξύ Πορτοσάλτε και εκπρόσωπου Τύπου του ΚΚΕ: «Ανακαλέστε τώρα, αλλιώς γεια σας» (vid)

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Άρη Πορτοσάλτε ,«Live Yου», στον ΣΚΑΪ, όταν ζήτησε να παρέμβει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας.

Αφορμή της παρέμβασης ήταν η 48ωρη απεργία που προκήρυξε η ΠΝΟ για τους ναυτεργάτες και το σχόλιο του δημοσιογράφου ότι «οι απεργοί ταλαιπωρούν τον κόσμο» και «όπου βλέπετε απεργίες, από δω από κει, είναι όπου έχει, όπως σας έλεγα και προχθές, την ηγεσία του συνδικαλιστικού σωματείου το ΚΚΕ»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ τόνισε ότι θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή όχι τόσο για την απεργία αλλά για το «ακατάσχετο υβρεολόγιο του κυρίου Πορτοσάλτε και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση».
Η λέξη «υβρεολόγιο» έκανε έξαλλο τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ο οποίο ζήτησε τον λόγο από τον Γιάννη Γκιόκα, με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ να τονίζει ότι τα «κοινωνικός εκβιασμός του ΚΚΕ και άλλα που είπε δεν ευσταθούν».

Στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε να ανακληθεί η λέξη «ύβρις» και τότε υπήρξε ένας ακόμα πιο έντονος διάλογος.Α.Π: «Εγώ δεν τρομοκρατούμαι από το ΚΚΕ, ανακαλέστε την λέξη ύβρις»

Γ.Γ: «Δεν ανακαλώ τίποτα»

Α.Π: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα, καλημέρα σας. Από την ώρα που δεν ανακαλείτε κλείσαμε, γεία σας. Μου λέει ότι βρίζω… Εγώ δεν έβρισα. Ανακαλέστε πρώτα. Δεν πρόκειται να πείτε τίποτα αν δεν ανακαλέσετε»
Γ.Γ: «Δεν ανακαλώ τίποτα»

Α.Π: «Αλλού αυτά, όχι σε εμένα. Ανακαλέστε την λέξη»

Γ.Γ: «Δεν ανακαλώ
Α.Π: «Ωραία, κλείσαμε»

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Μαρία Αναστασοπούλου, ζήτησε να ηρεμήσουν οι δύο άνδρες και πρότεινε στον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΚΕ να «κλείσει» την παρέμβαση του μετά τις διαφημίσεις.

Σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ τονίζει μεταξύ άλλων ότι «στις 20 Νοεμβρίου έχει πανεργατική πανελλαδική απεργία. Το ΚΚΕ πρωτοστατεί για την επιτυχία και τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων. Ο κος Πορτοσάλτε έχει 26 ημέρες από σήμερα να σκεφτεί να πει και τίποτα καινούριο μέχρι τότε».