f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Φατόρε: «Με νοοτροπία νικητή κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Βαλεντίνο Φατόρε μίλησε στη κάμερα της NOVA για το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την προσέγγιση των “Κιτρινόμαυρων”.

“Οι τέσσερις συνεχείς νίκες μάς δίνουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό ως ίσοι προς ίσους, για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να σταθεροποιηθούμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα” σημείωσε αρχικά.

Για το αν οι νίκες στα προηγούμενα φετινά ντέρμπι, αποτελούν οδηγό: “Οι νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μάς βοήθησαν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα πάμε με μεγάλη όρεξη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για να αποδείξουμε στον εαυτό μας, στον κόσμο μας, αλλά και στις άλλες ομάδες ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και τον τίτλο αυτή τη σεζόν”.

Για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: “Ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του. Λογικά θα κατέβει στο παιχνίδι να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα, ενώ οι αντίπαλοι είχαν και το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα τις οδηγίες του προπονητή μας, να υπηρετήσουμε σωστά το πλάνο μας, για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: “Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, αλλά ο προπονητής μας. Σίγουρα, όμως, η ομάδα μας θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με τη νοοτροπία του νικητή. Θα πάει στον αγώνα αυτόν να δώσει το 100% των δυνάμεών της, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα”.

Για τη παρουσία του ΑΡΗ στη πρώτη θέση: “Μάς δίνει κίνητρο για τη συνέχεια κι αποδεικνύει και σε μας τους ίδιους ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε ένα υγιές σύνολο. Όλο αυτό βγαίνει και στους αγώνες, στο γήπεδο”.