f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Γαλλία: 24χρονος αυτοκτόνησε μετά από αποτυχημένη μεταμόσχευση γενειάδας

Σε τραγική κατάσταση είναι ο πατέρας ενός νεαρού φοιτητή στη Γαλλία, ο οποίος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία μετά από μια αποτυχημένη μεταμόσχευση γενειάδας στην Τουρκία.

Η επέμβαση έγινε από έναν κτηματομεσίτη που παρίστανε τον χειρουργό, ισχυρίζεται ο συντετριμμένος πατέρας του 24χρονου νεαρού από τη Γαλλία – η αυτοκτονία του οποίου προκαλεί γροθιά στο στομάχι.

Ο Mathieu Vigier Latour ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Μάρτιο για τη μεταμόσχευση, η οποία του κόστισε 1.300 ευρώ – το ένα πέμπτο της τιμής της μεταμόσχευσης στη Γαλλία. Αλλά μετά τη θεραπεία είδε να χάνει 1.000 μοσχεύματα μαλλιών, ενώ 4.000 μεταφέρθηκαν από το κεφάλι του στο πρόσωπό του.

Μετά την επέμβαση, το γένι του φοιτητή έμεινε με ακανόνιστο σχήμα, που μεγάλωνε σε αφύσικα και έμοιαζε με «σκαντζόχοιρο», δήλωσε ο πατέρας του στην Telegraph.

Επιπλέον, ο 24χρονος υπέστη εγκαύματα μετά την επέμβαση και είχε πρόβλημα να κοιμηθεί λόγω της δυσφορίας.

Αργότερα ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος που του έκανε τη μεταμόσχευση δεν ήταν στην πραγματικότητα εξειδικευμένος χειρουργός, αλλά μεσίτης ακινήτων.

Ως αποτέλεσμα της αποτυχημένης επέμβασης, η ψυχολογία του Latour έπεσε κατακόρυφα ενώ έπασχε από δυσμορφική διαταραχή, μια κατάσταση κατά την οποία οι άνθρωποι έχουν εμμονή με τα ελαττώματα της εμφάνισής τους.

Ένας Βέλγος ειδικός που προσπαθούσε να διορθώσει την επέμβαση δήλωσε ότι το τριχωτό της κεφαλής του δεν θα επανέλθει ποτέ στο σημείο όπου είχαν χαθεί τα μοσχεύματα.

Ο άτυχος 24χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημαι τρεις μήνες αφότου πήγε στην Τουρκία για τη μεταμόσχευση.

Ο πατέρας του Λατούρ κάνει τώρα εκστρατεία για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους του φαινομενικά ανέξοδου τουρισμού υγείας.

Ανέφερε ότι η σοκαριστική εμπειρία του γιου του θα μπορούσε να βοηθήσει στο να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες τραγωδίες.

Πηγή: newsit.gr