f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Δένδιας από Θεσσαλονίκη: «Προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» (vid)

“Προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων”, τόνισε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

“Οι γιορτές αποκτούν νόημα όχι μόνον όταν θυμόμαστε το παρελθόν, αλλά όταν χρησιμοποιούμε τα διδάγματα τους για να νοηματοδοτούμε το παρόν και το μέλλον. Το νόημα της 28η Οκτωβρίου είναι η διαχρονική απόφαση της ελληνικής κοινωνίας να προασπίσει την ανεξαρτησία, την κυριαρχία την ακεραιότητα του”, σημείωσε χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε: “Για να μπορούμε να το πετύχουμε αυτό προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει γίνει στο νέο ελληνικό κράτος, την Ατζέντα 2030, για να αποκτήσουμε έτσι τις ισχυρότερες ένοπλες δυνάμεις που είχαμε ποτέ. Για να μπορούν με τη σειρά τους να μας γεμίζουν υπερηφάνεια όπως σήμερα και να μας εγγυώνται το μεγάλο αγαθό της εθνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής αξιοπρέπειας”.