f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τσιτσιπάς: Κακή εμφάνιση και όγδοος χαμένος τελικός σε 500αρια (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να σπάσει την κατάρα στα 500αρια τουρνουά.

Αντίθετα, ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ έσπασε την δική του κατάρα σε τελικούς, καθώς μετά από 8 χαμένους, κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, επικρατώντας του Ελληνα τενίστα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) σε 1 ώρα και 18 λεπτά.

Ο Στέφανος ήταν σε κακή ημέρα καθώς είχε μέτρια ποσοστά στο πρώτο σερβίς (56%), ενώ ο Καναδός είχε τις επιστροφές που ήθελε και κρατούσε εύκολα τα δικά του service game φτάνοντας σχετικά άνετα στη νίκη και τον τίτλο. Είχε ελάχιστα λάθη στο ματς (8 αβίαστα και 20 winners) και ότι έκανε του βγήκε, ακόμη και σε θέση άμυνας απέναντι σε έναν Τσιτσιπά που δεν ήταν σε καλή μέρα..

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος δέχτηκε με το καλημέρα ένα break που δεν κατάφερε να το πάρει πίσω, σερβίροντας άσχημα καθώς είχε 4 διπλά λάθη, κανέναν άσο και 50% επιτυχία στο πρώτο σερβίς. Στο δεύτερο ο Καναδός συνέχισε να σημαδεύει το μπάκχαντ του Τσιτσιπά και δικαιώθηκε, φτάνοντας άνετα στον πρώτο του τίτλο.