f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Formula 1: Η Ferrari έχει πάντα λάμψη, τώρα πρέπει να γίνει και μάχιμη!

Ημέρα αποκαλυπτηρίων ήταν η σημερινή για την ιστορική Scuderia Ferrari.

Η νέα F1-75 δικαίως συγκεντρώνει θετικά σχόλια για την εμφάνισή της, τόσο για την κομψή όψη της όσο και για το πάντρεμα των χρωματικών αποχρώσεων.

Στην πραγματικότητα κάθε νέο μοντέλο της Scuderia βγάζει λαμπρότητα με την πρώτη ματιά, ωστόσο ένα εύσημο παραπάνω για το φετινό αποτέλεσμα αξίζει δικαιωματικά.

Το κλασικό κόκκινο διαδέχεται ένα βαθύ μπορντό και σίγουρα θα είναι από τα ομορφότερα μονοθέσια στο grid.

Για τους φίλους της Ferrari, όπως και της ηγεσίας, το στοίχημα που πρέπει τώρα να κερδηθεί είναι της αξιοπιστίας. Από ομορφιά το μονοθέσιο… σκίζει, το βάρος όμως πέφτει στην αγωνιστική του ευρωστία. Πόση δύναμη και ισχύ θα έχει η F1-75; Θα είναι ικανή για νίκες ή για τίτλο; Αυτή είναι η επόμενη ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί και θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να έχουμε επαρκές δείγμα.

Πάντως τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά και τα 2,5 χωρίς νίκη (Σιγκαπούρη 2019). Στην Ferrari οφείλουν να ξεκινήσουν από το δεύτερο και τα χαμόγελα θα επιστρέψουν! Θα ανταπεξέλθουν οι Λεκλέρκ και Σάινθ; Θα το μάθουμε σύντομα! Η πρώτη εκκίνηση στο Μπαχρέιν πλησιάζει!