f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Show Mancini και εύκολη επικράτηση του Άρη (3-0)

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 12′, στην πρώτη ουσιαστικά καλή τους στιγμή στο ματς: Ωραία κάθετη του Γκρέι στον Μανσίνι, με τον τελευταίο να πιάνει… ψύχραιμη πλασεδάρα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μανσίνι έγινε δέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, δημιούργησε το ρήγμα περνώντας δύο αντιπάλους και πλάσαρε ιδανικά με το αριστερό! Έτσι, ο Άρης πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 2-0.

Έκτοτε ανέλαβε δράση ο Γκρέι. Στο 59′ ο Μανού Γκαρθία -που βοήθησε πολύ μεσοεπιθετικά- τον βρήκε με υπέροχη παράλληλη μεταβίβαση, με τον Μάρκοβιτς να βάζει υπέροχο «στοπ» στον επιθετικό των Θεσσαλονικιών. Στο 62′ ο Γκρέι απελευθερώθηκε -με υποψία για φάουλ- έκανε και το σουτ, με την μπάλα να περνά άουτ.
Ό, τι δεν κατάφερε στις προηγούμενες φάσεις ο Γκρέι, το πέτυχε στο 68′. Ο Πάλμα τον βρήκε με υπέροχη μπαλιά και εκείνος αφού έφυγε από οριακή θέση, εκτέλεσε ψύχραιμα με διαγώνιο τελείωμα.

Άρης (Χερμάν Μπούργος):Κουέστα – Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82′ Μαζικού) – Μανσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46′ Ντιόπ), Καμάτσο (46′ Μανού Γκαρθία) – Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Γκρέι (82′ Χατζηιωάννου).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος – Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα), Μεχία – Βρακάς (76′ Βουτσάς), Συμελίδης (76′ Ρεγκίς), Μουτίνιο (63′ Νίκας) – Δούμτσιος.

Τα highlights του συγκεκριμένου αγώνα μπορείτε να τα βρείτε εδώ:https://www.novasports.gr/match-center/super-league-1/12525057/aris-levadeiakos/