f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Πολεμικό Ναυτικό: Τα σενάρια για τον θάνατο της Θάλειας – Ψάχνουν το φαγητό που έφαγε στην Τυνησία

αιφνίδιος θάνατος της 19χρονης Θάλειας έχει προκαλέσει θλίψη στο Πολεμικό Ναυτικό, τη στιγμή που η οικογένεια της ναυτικής δοκίμου ζητά απαντήσεις… Ο θάνατος της 19χρονης ήρθε σε κάτι από παραπάνω από δύο ημέρες. Η 19χρονη ναυτική δόκιμος που επέβαινε στο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» εμφάνισε πυρετό την Τρίτη και αμέσως της χορηγήθηκαν αντιπυρετικά και αντιβίωση, ωστόσο τα συμπτώματα επέμεναν. Στον εκπαιδευτικό πλου συμμετείχαν 158 δόκιμοι σε δύο πλοία, τη φρεγάτα «Κανάρης» και το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς» (το μεγαλύτερο πλοίο του στόλου).

Η 19χρονη δόκιμος, η οποία μόλις είχε τελειώσει το πρώτο έτος της σχολής, επέβαινε στο «Προμηθεύς». Τα δύο πλοία κατευθύνονταν προς Νάπολη, ωστόσο λόγω της ασθένειας της νεαρής επέσπευσαν τον κατάπλου. Με την άφιξή τους στην πόλη της Ιταλίας, η δόκιμ ος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου εμφάνισε αιμορραγικό εξάνθημα και έπειτα σηψαιμία. Χθες η κλινική εικόνα της 19χρονης Θάλειας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ. Στην Ιταλία μετέβησαν και γιατροί από την Ελλάδα, ωστόσο η κοπέλα κατέληξε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Πολεμικό Ναυτικό: Οι έρευνες για τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του MEGA, στο μικροσκόπιο έχει μπει το διάστημα από 18 έως 21 Αυγούστου, που τα δύο πλοία είχαν δέσει στο λιμάνι Λαγκουλέτ στην Τυνησία. Οι έρευνες τώρα επικεντρώνονται στο αν κατά τη διάρκεια κάποιας εξόδου από το πλοίο η Θάλεια δοκίμασε κάτι ή έφαγε κάτι που τη δηλητηρίασε. Η Θάλεια μέρες νωρίτερα από το ταξίδι της στην Τυνησία είχε νοσήσει εν πλω με κορονοϊό αλλά όταν τα πλοία έδεσαν εκεί, ήταν αρνητική. Ομως, αν έφαγε ή ήπιε κάτι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οργανισμός της μπορεί να ήταν εξασθενημένος από τον κορονοϊό και η λοίμωξη μπορεί να προκάλεσε τη νόσησή της.