f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Έχασε από το Νο.163 του κόσμου ο Τσιτσιπάς!

Ο 24χρονος Ρώσος έπαιξε το τένις της ζωής του κόντρα στον απογοητευτικό Στέφανο και πήρε την πρόκριση με 6-4, 6-4 σε 95 λεπτά, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του! Στον πρώτο του ημιτελικό στο tour θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και τον Ίλια Ιβάσκα.

Ο qualifier Σαφιούλιν ήταν, χωρίς αμφιβολία, καταπληκτικός, όμως τον… βοήθησε πάρα πολύ και ο Στέφανος, που βρέθηκε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και άφησε τα νεύρα να τον κυριεύσουν. Φάνηκε να είναι σε κόντρα με το box του και ο πατέρας του προτίμησε να αλλάξει θέση στο γήπεδο, αλλά ούτε αυτό τον βοήθησε να βρει την αυτοκυριαρχία του και να γυρίσει το ματς.

Ήταν μια κακή μέρα από όλες τις απόψεις, όμως τουλάχιστον θα έχει λίγο χρόνο να βρει την ψυχραιμία του και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του εν όψει του πολύ δυνατού τουρνουά στο Ακαπούλκο, που διεξάγεται την προσεχή εβδομάδα.

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό για να δώσει στον Ρώσο το πρώτο σετ (το σημείωσε στο 2-2), ειδικά από τη στιγμή που ο Στέφανος έδειχνε να έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του και να ασχολείται περισσότερο με το box του.