f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Βγάζει φωτιές η Νάπολι

Μετά την «τεσσάρα» επί της Λίβερπουλ, η Νάπολι διέλυσε με 3-0 εκτός έδρας τη Ρέιντζερς.
Θρίαμβος της Νάπολι στην Γκλασκώβη!

Μετά τα «ντόρτια» επί της Λίβερπουλ, η Νάπολι έκανε το «δύο στα δύο» επικρατώντας στην Γκλασκώβη με 3-0 της Ρέιντζερς του Τσόλακ που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 72′ αντί του Μορέλος στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι. Είχαν δοκάρι με τον Ζιελίνσκι στο α’ μέρος και δύο χαμένα πέναλτι με τον ίδιο παίκτη στο 60′ και ενώ από το 55′ η Ρέιντζερς έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαντς. Στο 68′, όμως, ο Πολιτάνο δεν νικήθηκε από τον ΜακΓκρέγκορ από την «άσπρη βούλα» δίνοντας το προβάδισμα στη Νάπολι.

Και εν συνεχεία ξεκίνησε το πάρτι. Στο 85′ ο Ρασπαντόρι έκανε το 2-0 για να έρθει στο 90+1′ ο Εντομπελέ να γράψει το τελικό 3-0.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ (82′ Καμαρά), Γκόλντσον, Σαντς, Μπάρισιτς, Άρφιλντ (72′ Ματόντο), Τζακ (63′ Κινγκ), Λούντστραμ, Κεντ, Ντέιβις (82′ Τίλμαν), Μορέλος (72′ Τσόλακ).
Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρουί (77′ Ολιβέρα), Ανγκίσα, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (82′ Εντομπελέ), Πολιτάνο (77′ Ζέρμπιν), Σιμεόνε (77′ Ρασπαντόρι), Κβαρατσκέλια (90′ Ελμάς).