f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Άστοχος Άρης, χαμένοι και οι δύο!

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ στο “Κλ.Βικελίδης”.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν έδωσε στον Άρη την ευκαιρία να κάνει βήμα εισόδου στα πλέι οφ ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έμεινε στο -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι είχε λίγες αξιοσημείωτες φάσεις με τις περισσότερες να ανήκουν στον Άρη.

Χαρακτηριστική αυτή του 3ου λεπτού όταν ο Καμαρά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Πασχαλάκη και στη συνέχεια ο Μπαντού Ντιαγέ έστειλε την μπάλα πάνω στο δεξί πόδι του Μιχαηλίδη.

Μοναδική ήταν και η ευκαιρία του 64’ με τον Λούκας Σάσα για τον Άρη καθώς από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε ολομόναχος στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ αλλά μετά την κεφαλιά του η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Δικεφάλου.

Τη στιγμή του είχε και ο ΠΑΟΚ στο 13′ όταν ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα μετά από κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ με τον Κριστιάν Γκάνεα να βάζει την κόντρα για να ακολουθήσει ένα άστοχο σουτ του Άκπομ.

Πώς ξεκίνησαν οι δύο προπονητές το ντέρμπι

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Άρη ο υπηρεσιακός προπονητής του, Αποστόλης Τερζής. Ο Κουέστα στην εστία, με τους Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα στην άμυνα. Οι Ματίγια, Σάσα στα χαφ, με τους Μαντσίνι, Εντιαγέ, Γκαρσία στη μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον προωθημένο Καμαρά.

Ίδια διάταξη και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης στο τέρμα, με τους Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας. Οι Τσιγγάρας, Σοάρες στον άξονα, με τους Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ζίβκοβιτς πίσω από τον Άκπομ που έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης.